As promised, dishes from Taverna Toscana. Mmmm, Yummy. Pasta and meat are the specialty of the chef. Well, not only that, the appetizer, salad and desert, all are also very good. The problem is because all dishes are too good to refuse, I eat too much beyond my capacity (which is _a lot_, actually, far more than usual girl's) Also, the wine selection by the chef is also nice. Macedonian wines, of course. And some brands are not from the mass production. I like the spirit.
お約束どおり、タベルナトスカーナのごはんの紹介です。んー、んまい。シェフの得意料理はパスタと肉だそうですが、なんの、サラダもデザートもアペタイザーもぜーんぶうまい。ついつい食べ過ぎて、お腹が苦しくなりすぎるくらい。私の食べる量って普通の女の子の量をはるかに超えているから、それってすごい量食べてるってことですよ。でもつい食べちゃうんだなあ。そしてシェフによるワインのセレクションもよし。もちろんマケドニアワインです。量販店では買えないブランドのレアなワインとかも置いてあって、そういうところもまたいいカンジ。
お約束どおり、タベルナトスカーナのごはんの紹介です。んー、んまい。シェフの得意料理はパスタと肉だそうですが、なんの、サラダもデザートもアペタイザーもぜーんぶうまい。ついつい食べ過ぎて、お腹が苦しくなりすぎるくらい。私の食べる量って普通の女の子の量をはるかに超えているから、それってすごい量食べてるってことですよ。でもつい食べちゃうんだなあ。そしてシェフによるワインのセレクションもよし。もちろんマケドニアワインです。量販店では買えないブランドのレアなワインとかも置いてあって、そういうところもまたいいカンジ。
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